آیتالله حسینی بوشهری، در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به اینکه خدای متعال، انسان را به عنوان گل سرسبد عالم هستی آفریده، اظهار داشت: خداوند متعال برای راهنمایی انسانها دو حجت عقل و بعثت انبیاء الهی را قرار داده و هدایت انسانها را مهمترین فلسفه برای آنها دانسته است.
معاون جامعه مدرسین، ادامه داد: انبیاء الهی آمدهاند تا به وسیله تهذیب نفس و تزکیه برای کنترل و مهار غرائز، انسانها را به راه راست هدایت کنند.
عضو خبرگان رهبری، با بیان اینکه آدمی دارای یک فطرت خدادادی است، اذعان داشت: پیامبران الهی سخنان جدیدی از خود بیان نکردهاند؛ بلکه هدف آنها بیداری فطرت خداجویی و خدادادی انسانها بوده تا به ما یاد دهند که راه را از چاه تشخیص دهیم و در مسیر غیر فطرت قرار نگیریم.
امام جمعه قم خاطرنشان ساخت: پیامبران الهی همانند باغبانانی هستند که در حقیقت میخواهند رشدی که یک گیاه و گل دارد را نظارت و هدایت کنند تا مسیر طبیعی خودش را طی کند.
*مشترکات بین انقلاب اسلامی ایران و بعثت نبی مکرم اسلام(ص)
آیتالله حسینی بوشهری در ادامه به مشترکات انقلاب اسلامی ایران با بعثت نبی مکرم اسلام(ص) پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) و انقلاب رسول گرامی اسلام(ص) تحت عنوان بعثت، مشترکاتی با هم دارند؛ یعنی اگر بخواهیم زمینههایی که باعث تحقق بعثت و انقلاب اسلامی شده را بررسی کنیم، متوجه این موضوع خواهیم شد که اخلاق جاهلیت و تبدیل ارزش الهی به ضدارزش، از مشترکاتی است که در هر دو زمان وجود داشته و همین باعث شده که این دو انقلاب به وجود بیایند.
معاون جامعه مدرسین، تصریح کرد: این دو انقلاب از این نظر با هم اشتراک دارند که هردو آمدهاند تا جهل را به علم، ظلم را به عدل و ناهنجاریها را به هنجارهای اخلاقی تبدیل کنند.
* وظیفه امروز مسلمانان در مقابل بعثت
عضو خبرگان رهبری، همچنین به وظایف شیعه و اهل سنت پرداخت و اظهار داشت: همه مسلمانان و جامعه اسلامی باید آموزههای مکتب نبی اکرم(ص) را مدنظر قرار بدهند؛ یعنی سفارشات پیامبر(ص) را به عنوان دیدگاه اسلام بدانند و اگر اینگونه عمل شود، اختلافی بین شیعه و اهل سنت باقی نخواهد ماند.
امام جمعه قم، با تأکید بر اینکه پیامبر گرامی اسلام باید محور قرار بگیرد، اذعان داشت: اگر نبی مکرم اسلام(ص) به عنوان محور قرار بگیرد و شیعه و اهل سنت هم این محوریت را قبول کنند، اختلافات از بین میرود و اگر هم جایی به مشکلی برخوردند، با رجوع به شخص پیامبر(ص) آن مشکل را برطرف کنند.